Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Apple MacBook Air 9,1 on ohut ja kevyt kannettava tietokone, joka tarjoaa laadukasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä malli on varhainen 2020-versio, joka tarjoaa paranneltuja ominaisuuksia ja tehokkuutta. MacBook Air on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöön, ja se sopii hyvin liikkuvalle ammattilaiselle tai opiskelijalle.

MacBook Air -kannettavassa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja tehokas suorituskyky. Se on varustettu korkealaatuisella Retina-näytöllä, joka tarjoaa elävän ja tarkan kuvanlaadun. Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Apple M1 -suorittimella, joka tarjoaa nopeaa suorituskykyä ja sulavan käyttökokemuksen.

Apple MacBook Air 9,1:ssä on myös pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa jopa 12 tuntia akunkestoajan. Tämä mahdollistaa työskentelyn tai viihteen nauttimisen pitkään ilman huolta akun loppumisesta. Lisäksi tässä mallissa on sisäänrakennettu Magic Keyboard, joka tarjoaa mukavan ja tarkan käyttökokemuksen.

Täydellinen kannettava tietokone tulee myös tarjoamaan riittävän tallennustilan tärkeille tiedostoille ja sovelluksille. Apple MacBook Air 9,1:ssä on tarjolla runsas 256 Gt tallennustila, joka mahdollistaa tiedostojen säilyttämisen turvallisesti ja nopeasti.

Apple MacBook Air 9,1 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tyylikästä, kevyttä ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen vaikuttava suorituskyky ja käyttömukavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin työhön kuin vapaa-aikaan. Luota laatuun ja valitse Apple MacBook Air 9,1!

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)