Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Apple MacBook Air 81 Late 2018 on todella upea kannettava tietokone. Se on varustettu Applen oma suorituskykyisellä 8th sukupolven prosessorilla, joka tarjoaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Kannettavan ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan ja kätevän liikkuville ammattilaisille ja opiskelijoille. MacBook Air 81 tarjoaa myös erinomaisen akun keston, jotta voit työskennellä koko päivän ilman huolta virtansaannista.

MacBook Air 81: n hienostunut Retina-näyttö tarjoaa vaikuttavan kuvanlaadun ja tarkkuuden. Voit nauttia terävistä väreistä ja yksityiskohdista kaikessa, mitä teet – olipa sitten kyseessä työn tekeminen, kuvien muokkaaminen tai videoiden katselu. Lisäksi MacBook Airin sisäänrakennettu Touch ID -sormenjälkitunnistin takaa turvallisen ja nopean sisäänkirjautumisen sekä suojaa yksityisyyttäsi.

Tämä Late 2018 -malli on varustettu riittävällä tallennustilalla, jotta voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostot ja sovellukset helposti saatavilla. Se tarjoaa myös nopean WiFi-yhteyden ja useita USB-C -portteja, jotta voit liittää laitteita helposti ja siirtää tiedostoja nopeasti.

Apple MacBook Air 81 Late 2018 on täydellinen valinta, jos etsit huippuluokan kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa suorituskykyä, tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Se on täydellinen kumppani kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen päivittäisiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)