Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Aopen DE7000 Mini-PC tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Aopen DE7000 Mini-PC

Aopen DE7000 Mini-PC on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii erinomaisesti kotikäyttöön, toimistolle tai vaikkapa koulutukseen. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön. Aopen DE7000 Mini-PC on erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloittelijoille. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se on hyvä valinta pitkäaikaiseen käyttöön. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, Aopen DE7000 Mini-PC on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)