Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Aopen DE67-HA tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Aopen DE67-HA

Aopen DE67-HA on tietokoneen emolevy, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa luotettavan ja tehokkaan suorituskyvyn, joka sopii hyvin toimistokäyttöön ja moniin muihin liiketoimintatarpeisiin. Tämä emolevy on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja kestävää tietokonetta, joka pystyy käsittelemään monimutkaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Aopen DE67-HA on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta yrityskäyttöön, Aopen DE67-HA on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)