Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Aopen DE3250-S Mini-PC tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Aopen DE3250-S Mini-PC

Aopen DE3250-S Mini-PC on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi kotikäyttöön, toimistolle tai vaikkapa digitaaliseen mainontaan. Tämä Mini-PC on erittäin energiatehokas ja hiljainen, joten se sopii hyvin myös ympäristöihin, joissa vaaditaan vähäistä melua ja lämpöä. Aopen DE3250-S Mini-PC on erinomainen valinta, jos etsit pientä ja tehokasta tietokonetta, joka sopii monipuoliseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)