Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Aopen DE3100 minitietokone tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Aopen DE3100 minitietokone

Aopen DE3100 minitietokone on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se sopii hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön tai digitaaliseen mainontaan. Tämä tietokone on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii hyvin yrityskäyttöön, Aopen DE3100 minitietokone on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)