Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat AMD Radeon HD 7450 näytönohjain tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta AMD Radeon HD 7450 näytönohjain

AMD Radeon HD 7450 näytönohjain on tietokoneen lisälaite, joka parantaa tietokoneen grafiikkaa ja suorituskykyä. Se on suunniteltu erityisesti pelaajille ja graafisille suunnittelijoille, jotka tarvitsevat nopean ja tehokkaan näytönohjaimen. Tämä näytönohjain tarjoaa korkealaatuisen kuvan ja sujuvan pelikokemuksen. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa suorituskykyä ja nauttia paremmasta grafiikasta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)