Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Akyga HDMI High Speed kaapeli tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Akyga HDMI High Speed kaapeli

Akyga HDMI High Speed -kaapeli on erinomainen valinta, kun tarvitset laadukasta HDMI-kaapelia esimerkiksi televisioon, tietokoneeseen tai pelikonsoliin. Tämä kaapeli mahdollistaa korkealaatuisen kuvan ja äänen siirron laitteiden välillä. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja sen avulla voit nauttia parhaasta mahdollisesta katselukokemuksesta. Akyga HDMI High Speed -kaapeli on kestävä ja luotettava valinta, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Ostaessasi tämän kaapelin voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, joka kestää käyttöä pitkään.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)