Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Akyga virtalähde Fujitsu kannettavalle tietokoneelle tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Akyga tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Akyga virtalähde Fujitsu kannettavalle tietokoneelle

Akyga virtalähde Fujitsu kannettavalle tietokoneelle on erinomainen valinta, jos tarvitset uutta virtalähdettä Fujitsu-kannettavalle tietokoneellesi. Tämä virtalähde on suunniteltu erityisesti Fujitsu-kannettaville tietokoneille ja se tarjoaa luotettavan ja tehokkaan virransyötön. Tämä virtalähde on erittäin helppo käyttää ja se on varustettu monilla turvatoiminnoilla, jotka suojaavat tietokonettasi ylijännitteiltä, ylikuumenemiselta ja oikosululta. Jos haluat varmistaa, että Fujitsu-kannettava tietokoneesi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla, kannattaa hankkia Akyga virtalähde Fujitsu kannettavalle tietokoneelle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)