Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Akyga DisplayPort cable tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Akyga DisplayPort cable

Akyga DisplayPort -kaapeli on erinomainen valinta, kun tarvitset laadukasta ja luotettavaa kaapelia tietokoneen näytön liittämiseen. Tämä kaapeli mahdollistaa korkean resoluution ja nopean tiedonsiirron, joten voit nauttia terävästä kuvasta ja sujuvasta käyttökokemuksesta. Akyga DisplayPort -kaapeli on yhteensopiva useiden eri laitteiden kanssa, joten se sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Jos haluat varmistaa, että näyttösi toimii parhaalla mahdollisella tavalla, kannattaa hankkia Akyga DisplayPort -kaapeli.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)