Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat AKYGA USB-C – HDMI adapteri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta AKYGA USB-C – HDMI adapteri

AKYGA USB-C – HDMI adapteri on laite, joka mahdollistaa USB-C -liitännän yhdistämisen HDMI-liitäntään. Tämä adapteri on erittäin kätevä, kun haluat liittää tietokoneesi tai mobiililaitteesi televisioon tai projektoriin. Se on erittäin helppo käyttää ja tarjoaa korkealaatuisen kuvan ja äänen. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa nauttia elokuvista, sarjoista tai peleistä suuremmalta näytöltä tai esittää esityksiä tai diakuvia suuremmassa mittakaavassa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)