Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Adobe Photoshop Elements 2021 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Adobe tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Adobe Photoshop Elements 2021

Adobe Photoshop Elements 2021 on ohjelmisto, joka on suunniteltu helpottamaan valokuvien ja videoiden muokkausta. Se sisältää monia käteviä työkaluja, kuten automaattisen korjauksen, kuvan rajauksen ja suodattimien käytön. Tämä ohjelmisto on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa valokuviaan ja videoitaan helposti ja nopeasti. Sen avulla voit luoda upeita kollaaseja, lisätä tekstejä ja muokata kuvia ammattimaisesti. Jos haluat parantaa valokuviesi ja videoidesi laatua, Adobe Photoshop Elements 2021 on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)