Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Adapteri 3,5″ / 2,5″ HDD asennus 5,25″ levypaikkaan tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Adapteri 3,5″ / 2,5″ HDD asennus 5,25″ levypaikkaan

Tämä adapteri mahdollistaa 3,5″ tai 2,5″ kiintolevyn asentamisen 5,25″ levypaikkaan. Se on erittäin kätevä ratkaisu, jos sinulla on ylimääräinen 5,25″ paikka tietokoneessasi ja haluat käyttää sitä kiintolevyn asentamiseen. Adapteri on helppo asentaa ja se sopii useimpiin tietokoneisiin. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän tarvitsee lisää tallennustilaa tietokoneeseensa ja haluaa hyödyntää käyttämättömän levypaikan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)