Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Adapteri 2,5″ kiintolevyn asentamiseen 3,5″ paikkaan tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Adapteri 2,5″ kiintolevyn asentamiseen 3,5″ paikkaan

Tämä adapteri on suunniteltu helpottamaan 2,5″ kiintolevyn asentamista 3,5″ paikkaan. Se on erittäin kätevä ratkaisu, jos haluat käyttää vanhaa 2,5″ kiintolevyä uudemmassa tietokoneessa, jossa on vain 3,5″ paikka. Adapteri on helppo asentaa ja se sopii useimpiin tietokoneisiin. Jos haluat säästää rahaa ja käyttää vanhaa kiintolevyäsi uudessa tietokoneessa, tämä adapteri on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)