Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Veriton X275 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Veriton X275 SFF

Acer Veriton X275 SFF on pienikokoinen tietokone, joka sopii erinomaisesti toimistokäyttöön. Se on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta suorituskykyä, joka auttaa käyttäjiä suorittamaan tehtäviä nopeasti ja helposti. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen päivittäiseen käyttöön. Sen pienikokoinen muotoilu säästää tilaa työpöydällä ja sen helppo käyttöliittymä tekee sen käytöstä helppoa ja vaivatonta. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta toimistokäyttöön, Acer Veriton X275 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)