Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Veriton N4620G tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Veriton N4620G

Acer Veriton N4620G on pienikokoinen ja tehokas tietokone, joka sopii erinomaisesti toimistokäyttöön. Se on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokasta ja luotettavaa tietokonetta työpaikallesi. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Acer Veriton N4620G on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii erinomaisesti toimistokäyttöön, Acer Veriton N4620G on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)