Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer TravelMate Spin B1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer TravelMate Spin B1

Acer TravelMate Spin B1 on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti opiskeluun ja työskentelyyn. Sen kätevä 360 asteen sarana mahdollistaa sen käytön niin kannettavana tietokoneena kuin tabletinakin. Acer TravelMate Spin B1 on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja sen akun kesto on jopa 13 tuntia. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)