Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Switch Alpha SA5-271 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Switch Alpha SA5-271

Acer Switch Alpha SA5-271 on 2-in-1 -laitteisto, joka toimii sekä kannettavana tietokoneena että tablet-laitteena. Se on erinomainen valinta asiakkaille, jotka tarvitsevat monipuolisen laitteen, joka sopii niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Laitteessa on korkealaatuinen näyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Acer Switch Alpha SA5-271 on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät monipuolista ja kätevää laitetta, joka sopii heidän tarpeisiinsa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)