Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer S271HL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer S271HL

Acer S271HL on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja toimistotyöhön. Sen suuri 27 tuuman näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka tekee työskentelystä ja viihteen katselusta miellyttävää. Näytössä on myös energiatehokas LED-taustavalo, joka säästää sähköä ja vähentää ympäristövaikutuksia. Acer S271HL on hyvä valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)