Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer S231HL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer S231HL

Acer S231HL on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Sen terävä kuva ja laaja katselukulma tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten videoiden katseluun, valokuvien muokkaamiseen ja pelaamiseen. Sen tyylikäs muotoilu ja ohut profiili sopivat hyvin moderniin sisustukseen. Acer S231HL on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)