Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer K272HL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer K272HL

Acer K272HL on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja toimistotyöhön. Näytön koko on 27 tuumaa, joten se tarjoaa runsaasti tilaa monenlaiseen työskentelyyn. Näytön tarkkuus on Full HD, joten kuvanlaatu on erinomainen. Acer K272HL on myös energiatehokas, joten se säästää sähköä ja rahaa. Tämä näyttö on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)