Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Iconia One 10 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Iconia One 10

Acer Iconia One 10 on tablet-tietokone, joka sopii hyvin esimerkiksi viihdekäyttöön, opiskeluun tai työskentelyyn. Sen avulla voit surffata netissä, katsoa videoita, lukea kirjoja ja käyttää erilaisia sovelluksia. Acer Iconia One 10 on erittäin kätevä laite, joka kulkee helposti mukana minne tahansa. Sen avulla voit tehdä monia asioita missä ja milloin tahansa. Jos etsit laadukasta ja monipuolista tablet-tietokonetta, Acer Iconia One 10 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)