Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Chromebook Spin 15 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Chromebook Spin 15

Acer Chromebook Spin 15 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja työntekijöille. Se on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustaville. Chromebook Spin 15:ssä on myös pitkä akun kesto, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos etsit edullista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka sopii hyvin peruskäyttöön, kuten sähköpostien lähettämiseen, tiedostojen tallentamiseen ja verkkosivujen selaamiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)