Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Chromebook Spin 13 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Chromebook Spin 13

Acer Chromebook Spin 13 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja ammattilaisille. Se on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin liikkuvaan elämäntyyliin. Chromebook Spin 13:ssa on nopea käynnistysaika ja pitkä akun kesto, joten se sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Sen avulla voit suorittaa monia tehtäviä, kuten kirjoittaa raportteja, lukea sähköposteja ja selata internetiä. Chromebook Spin 13 on myös erittäin turvallinen, sillä se käyttää Google Chrome OS -käyttöjärjestelmää, joka suojaa tietojasi haittaohjelmilta ja viruksilta. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Acer Chromebook Spin 13 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)