Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Chromebook Spin 11 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Chromebook Spin 11

Acer Chromebook Spin 11 on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti opiskeluun ja työskentelyyn. Sen avulla voit suorittaa tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti, ja sen kevyt rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Chromebook Spin 11:ssä on myös kätevä kosketusnäyttö, joka tekee sen käytöstä entistäkin helpompaa. Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista tietokonetta arkeen ja vapaa-aikaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)