Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Chromebook R 11 C738T tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Chromebook R 11 C738T

Acer Chromebook R 11 C738T – monipuolinen kannettava tietokone

Acer Chromebook R 11 C738T on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii mainiosti niin opiskeluun kuin vapaa-ajan käyttöönkin. Tämä Chromebook-yhteensopiva laite on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja työntekijöille, jotka tarvitsevat monipuolisia työkaluja sekä kestävän ja kannettavan laitteen.

Chromebook R 11 C738T:n näytön koko on 11,6 tuumaa ja se tarjoaa terävän HD-resoluution. Kannettava tietokone on suunniteltu kestäväksi ja sen IP53-luokitus antaa sille suojan vettä ja pölyä vastaan. Laitteessa on myös HD-webbikamera, joka mahdollistaa videopuhelut korkealla laadulla.

Chromebook R 11 C738T:n suorituskyky on erinomainen sen Intel-sirun ja 4 gigatavun RAM-muistin ansiosta. Laitteessa on myös nopea ja luotettava SSD-kiintolevy, joka mahdollistaa tiedostojen tallentamisen nopeasti ja tehokkaasti.

Kannettavassa tietokoneessa on myös muutama kiva lisäominaisuus, kuten sen muunneltava 360 asteen taittuva näyttö, mikä mahdollistaa sen käytön kannettavana tietokoneena, tabletina, telttana tai näyttönä. Laitteessa on myös käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö sekä sen akunkesto on jopa 10 tuntia.

Yhteenvetona, Acer Chromebook R 11 C738T on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Se on erinomainen valinta opiskelijoille, työntekijöille tai kenelle tahansa, jolla on tarve liikkua ja käyttää laitettaan monipuolisesti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)