Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Chromebook 14 HD tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Chromebook 14 HD

Acer Chromebook 14 HD on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti verkkoselailuun ja pilvipalveluiden käyttöön. Se on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai matkustaville työntekijöille. Chromebookin käyttöjärjestelmä on nopea ja helppokäyttöinen, ja sen avulla voit käyttää erilaisia sovelluksia ja palveluita suoraan selaimessa. Acer Chromebook 14 HD on erinomainen valinta, jos etsit edullista ja kätevää tietokonetta peruskäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)