Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Aspire 3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Aspire 3

Acer Aspire 3 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii hyvin esimerkiksi opiskeluun, työskentelyyn tai viihteen katseluun. Tämä tietokone on erittäin kätevä valinta, jos tarvitset laitetta, joka on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Acer Aspire 3 on myös erittäin luotettava ja sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Jos etsit laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Acer Aspire 3 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)