Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Swift 3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Swift 3

Acer Swift 3 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta suorituskykyä. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Acer Swift 3 on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustaville tai liikkuville käyttäjille. Sen tyylikäs muotoilu ja laadukas näyttö tekevät siitä myös hyvännäköisen ja miellyttävän käyttää. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Acer Swift 3 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)