Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Aspire E5-574 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Aspire E5-574

Acer Aspire E5-574 on kannettava tietokone, joka sopii hyvin niin opiskeluun kuin työskentelyynkin. Se on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja suurella näytöllä, joka mahdollistaa monipuolisen käytön. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen tietokoneen päivittäiseen käyttöön. Acer Aspire E5-574 on hyvä valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista tietokonetta kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)