Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Aspire v3-372 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Acer tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Aspire v3-372

Acer Aspire v3-372 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii erinomaisesti niin opiskeluun kuin työskentelyynkin, ja sen avulla voit myös nauttia viihteestä ja pelaamisesta. Tämä tietokone on erittäin kevyt ja kannettava, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Sen tehokas suoritin ja laaja tallennustila takaavat nopean ja sujuvan käytön. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Acer Aspire v3-372 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)