Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Acer Aspire M5300 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Acer Aspire M5300

Acer Aspire M5300 on tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii hyvin esimerkiksi kotikäyttöön, opiskeluun tai työskentelyyn. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennuskapasiteetin, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi helposti. Acer Aspire M5300 on myös erittäin helppo käyttää ja sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä samanaikaisesti. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, Acer Aspire M5300 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)