Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 820 G2

Input: Apple MacBook Pro 13″ M1/8GB/256GB SSD/Space Gray
Output: Apple MacBook Pro 13″ M1

Input: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Black
Output: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 820 G2

Input: Apple MacBook Pro 13″ M1/8GB/256GB SSD/Space Gray
Output: Apple MacBook Pro 13″ M1

Input: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Black
Output: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja monipuoliset ominaisuudet. Laite on varustettu 256GB tallennustilalla ja tyylikkäällä Phantom Black -värillä. S21 Ultra 5G:ssä on erinomainen kamera, joka mahdollistaa upeiden valokuvien ja videoiden tallentamisen. Lisäksi laite tukee 5G-verkkoa, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan yhteyden. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on loistava valinta asiakkaille, jotka haluavat huippuluokan älypuhelimen, joka tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja erinomaisen käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)