Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Chromebook X360 11 G1 EE tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Chromebook X360 11 G1 EE

HP Chromebook X360 11 G1 EE on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti opiskeluun ja työskentelyyn. Se on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja sen muunneltava muotoilu mahdollistaa sen käytön niin kannettavana tietokoneena kuin tabletinakin. Chromebook X360 11 G1 EE:ssä on nopea käynnistysaika ja pitkä akun kesto, joten se sopii hyvin liikkuvalle käyttäjälle. Chromebookin käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen ja turvallinen, joten se sopii hyvin myös lapsille ja nuorille. Jos etsit kestävää ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, HP Chromebook X360 11 G1 EE on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)