Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Green Cell USB Type-C Docking Station tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Green Cell USB Type-C Docking Station

Green Cell USB Type-C -telakointiasema on erinomainen lisävaruste tietokoneellesi tai kannettavalle tietokoneellesi. Se tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten HDMI-, USB-, Ethernet- ja SD-korttipaikat, joiden avulla voit liittää useita laitteita samanaikaisesti. Tämä telakointiasema on erittäin kätevä, kun haluat käyttää useita laitteita samanaikaisesti, kuten näyttöä, hiirtä, näppäimistöä ja ulkoista kovalevyä. Se on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää. Jos haluat parantaa tietokoneesi liitettävyyttä ja käyttökokemusta, Green Cell USB Type-C -telakointiasema on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)