Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude E5420 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude E5420

Dell Latitude E5420 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa suorituskykyä ja tehokkuutta päivittäisiin työtehtäviin. Tämä kannettava tietokone sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, sillä se on varustettu monipuolisilla liitännöillä ja turvallisuusominaisuuksilla. Asiakkaan kannattaa hankkia Dell Latitude E5420, jos hän tarvitsee luotettavan ja tehokkaan tietokoneen työtehtäviin, jotka vaativat paljon suorituskykyä ja tietoturvaa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)