Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat 19″ näyttö tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta 19″ näyttö

Tämä 19 tuuman näyttö on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat suuremman näytön tietokoneelleen tai muuhun laitteeseensa. Se tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka helpottaa työskentelyä ja viihdyttämistä. Tämä näyttö on erittäin käytännöllinen ja sopii hyvin kotiin tai toimistoon. Sen avulla voit nauttia elokuvista, peleistä ja muista viihdetarjonnasta suuremmalla näytöllä. Jos etsit luotettavaa ja laadukasta näyttöä, tämä 19 tuuman näyttö on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)